Studenten Marketingbureau `t Kuiken

Op het bedrijventerrein Noorderveld-Molletjesveer zijn 500 MKB bedrijven gevestigd. Grotere bedrijven hebben een marketing- of communicatie-vraag waar MBO stagiairs aan kunnen werken. Maar klein MKB bedrijven hebben vaak zelf geen marketing afdeling of marketeer in huis, dus kunnen zij geen marketing MBO studenten inzetten.

Dat betekent verlies aan twee kanten: de bedrijven kunnen niet profiteren van de kennis van MBO-studenten Marketing en Communicatie. En de studenten krijgen niet de kans om bij kleinere bedrijven in hun eigen regio hun kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen en te ontwikkelen. Juist bij kleinere bedrijven krijg je veel ruimte en kan je als stagiair een mooie bijdrage leveren. Bovendien willen jongeren graag in de eigen regio aan de slag.

Dit is waar ‘t Kuiken dé oplossing voor is.

’t Lokaal is erkend leerbedrijf Marketing en Communicatie. De stagiairs werken voor deze bedrijven aan marketing opdrachten, onder de vlag van ‘t Lokaal. De vakinhoudelijke begeleiding wordt dus ook verzorgd vanuit ’t Lokaal.

Het mes snijdt zo aan meerdere kanten: het Regio College wil graag dat groepen studenten de kans krijgen om meer in de praktijk staan; leren en werken op het bedrijventerrein. ’t Lokaal wil studenten en bedrijven op het bedrijventerrein bij elkaar brengen. En bedrijven zijn ermee geholpen. Zo is dit project ontstaan. 

We bouwen samen aan het eerste Studenten-Marketingbureau van Zaanstad ‘t Kuiken, waardoor zij ook leren wat ondernemen is. Hoe mooi is dat!?

Wie zijn de studenten van `t Kuiken?

Studenten marketing bureau `t Kuiken bestaat uit verschillende groepen stagiaires van de opleiding marketing communicatie van `t Regio College. Om de 10-20 weken ontvangt `t Kuiken een nieuwe groep studenten die druk aan de slag gaan met uw marketingvraagstuk en met het runnen van een eigen marketingbureau! De studenten worden hierin ondersteund door verschillen begeleiders. De student krijgt ook wekelijks workshops en trainingen aangeboden voor een betere ontwikkeling van zichzelf. 

Op de eerste foto studenten van Kuiken 1, vlnr:

Bram de Graaf, Wessel Fleminks, Maroua Zejli, Sherena Nendissa, Ravi Ramphal en Daan Opdam.

Op de tweede foto studenten van Kuiken 2, vlnr:

Noah Bodur, Luuk Schieveen, Wessel Fleminks, Isa Ummels, Dylan Gosman, Giovanni Krom, Sebas Beekman, Lize Raap, Dean Rombaut, Luuk de Vries en Niamh Koning. 

Op de derde foto studenten van Kuiken 3, vlnr:

Fatmanur Metin, Luuk Smit, Dani van der Ploeg, Lorenzo Kemperman, Thara Fraaij, Wessel Fleminks, Tim Westerdijk, Suze van Dalen, Rosella Woudhuizen en Thijs de Graaf.

Wie zijn de begeleiders van `t Kuiken?

De studenten van marketingbureau `t Kuiken worden dagelijks begeleid door de beste begeleiders.

Dorine Mobron – Projectleider `t Kuiken

Wessel Fleminks – Projectcoördinator `t Kuiken

Marja Muijs – POP begeleider

Rolf Schot – Werving

Judith Schrander – Administratie / Ondersteuning

Marieke Moerkerk – Marketing ondersteuning

Meedoen met `t Kuiken?

Heeft u een opdracht? Bijvoorbeeld uw social media optimaliseren, uw website beter vindbaar maken of een evenement organiseren? Laat het ons weten!

Via onderstaande contactpersonen kunt u zich aanmelden!

Wessel Fleminks

| info@tlokaal.nl

Dorine Mobron

|  info@tlokaal.nl