Mensen maken het bedrijf

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

‘t Lokaal wil ondernemingen ondersteunen bij groei. Groei = ontwikkeling. Een groeiende omzet gaat hand in hand met ontwikkeling van mensen.

Samen met Laagdrempelig organiseert ‘t Lokaal daarom door het jaar heen seminars en workshops  over de mens als groeifactor voor bedrijven. We nodigen  ondernemingen in de Zaanstreek uit om te leren van elkaar en van experts tijdens inspirerende bijeenkomsten (seminars, workshops en masterclassen/lezingen).

Er staan vier kennismakings seminars gepland voor klein MKB bedrijven die geen HR proffesional in dienst hebben maar graag aan de slag willen met persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk van medewerkers. Kortom: zij voelen noodzaak om hun Human Capital te kunnen uitbreiden én behouden.

Aan de hand van 4 thema’s krijg je praktische tools waarmee je medewerkers betrokken maakt, en houdt. Of je nu 2 of 20 mensen in dienst hebt: zonder hen is de ambitie van je bedrijf immers niet te verwezenlijken.

Hoe kan je op een overzichtelijke manier bouwen aan een cultuur waarin ontwikkeling, samenwerking en eigen initiatief centraal staan? Dat zijn namelijk de sleutels. Ongeacht opleiding of leeftijd. Workshopleiders De seminars worden begeleid door Niels Wilcke van Laagdrempelig en Dorine Mobron van ‘t Lokaal. Data seminars 2020

  • 21 januari : Betekenisvol werk – hoe zorg je ervoor dat mensen zich verbonden voelen met hun werk en het bedrijf? MELD JE HIER AAN.
  • 10 maart Talent en drijfveren – hoe breng je talenten en drijfveren in kaart? Hoe benut je ze, nu en in de toekomst?
  • 9 juni: Job-crafting – Hoe maak je de takenpakketten meer passend?
  • 8 september Waardering – Hoe waardeer je medewerkers en hoe stem dit af op het individu?

Locatie: Koog aan Zee, Lagendijk 3 in Koog aan de Zaan (gebouw De Bedrijvige Bij, ooit van HONIG) Tijdstip: 16.30 – 19.00 uur, inloop vanaf 16.00 uur Prijs: € 25,- (inclusief borrel, soep & broodje) Voor HR professionals en adviseurs vindt op dezelfde data en locatie een lunchsessie plaats van 12.00 uur tot 14.00 uur. Aanmelden voor HR professionals: gelukkigwerkjij.